Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai maziem svētkiem, vienmēr svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena kvalitātē.
Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda tipa jubilejām, nenoliedzami aktuāls kļūst jautājums par to, kur nopirkt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādēļ pakalpojumu sniedzēju ir diezgan daudz.
Ja runa ir tieši par to, kas cep tortes pēc pasūtījuma, tad ir opcija izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditorejas klāstu šajā nozarē. Allaž der ievērot zelta likumu, ka lētākais ne vienmēr nozīmē labāko un ir jāmāk izvēlēties zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā cep daudzi, taču kā atrast labāko? Bez šaubām iesākumā jāvadās pēc pieredzes no citiem klientiem, pēcāk jāizvērtē cenas un līdz ar to galaprodukta attiecība un arī, saprotams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti gatavošanai, lielākoties, visos veikalos maksā ļoti līdzīgi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība kļūst konditora prasmes un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz augstāka, nozīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai kliņģeri, grib, lai rezultāts būtu garšīgs un arī viesi apmierināti, tai skaitā, pastāv liela opcija, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.
GALDU KLĀŠANAS ĒDIENKARTE PAR LABU CENAS.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā rodas aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un, protams, daudzuma attiecība, tādēļ klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditoreju vai arī galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē lielākoties būs ietverti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Pasūtījums ir augstākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.
Veiksmīga konditoreju un arī galdu klāšanas pakalpojumu sniedzēja piesaiste plānotajam pasākumam, būtu viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un, protams, viesi dotos mājās priecīgi un labi paēduši!