Lielāku vai mazāku svētku svinēšana, vienmēr asociējas ne tikai ar patīkamām un satraukuma pilnām gaidām, bet aktuāls kļūst arī tas, ko tad viesi ēdīs un kā noorganizēt liela apmēra galda klāšanu. Noteikti vajadzīgs izvēlēties kvalitatīvāko pakalpojumu sniedzēju, lai pasākums ir izdevies. Vairākas konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai privātus pasūtījumus konditorejas izstrādājumu cepšanā, bet arī nodrošina rīkot dažādus banketus. Kas gan var būt labāks – kāds visu ēdienu pagatavošanu veiks jūsu vietā un līdz ar to būs opcija pilnvērtīgi atpūsties! Arī jautājums par to, kur nopirkt gardu kliņģeri, katrā ziņā būs atrisināts, ja izraudzīsieties piemērotu konditoru.
Ienāc – www.francumaize.lv/ru/
KAS CEP KLIŅĢERUS PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA?
Ja runa ir tieši par to, kas cep kūku pēc pasūtījuma, tad ir variants izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditorejas klāstu šajā nišā. Vienmēr der ielāgot zelta likumu, ka lēts ne vienmēr nozīmē labāko un līdz ar to ir jāprot atrast zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Kūku pēc pasūtījuma Rīgā cep daudzi, bet kā atrast labāko? Allaž iesākumā jāvadās pēc atsauksmēm no citiem klientiem, pēcāk jāizanalizē cenas un līdz ar to galaprodukta attiecība un arī, saprotams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti gatavošanai, parasti, visos veikalos maksā līdzīgi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība kļūst konditora prasmes un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz augstāka, apzīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai arī tortes, vēlas, lai rezultāts ir garšīgs un viesi labi paēduši, bez tam, pastāv liela izdevība, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.
ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETOS.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un arī pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādēļ šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un daudzuma attiecība, tālab pircējiem ieteicams sākotnēji iepazīties ar atsauksmēm par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē lielākoties ir iekļauti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu mirkli pirms celšanas galdā.
Laba ēdinašānas pakalpojuma sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai banketi, jubileja vai arī kāda cita svinīga sanākšana ir izdevusies un līdz ar to visi būtu laimīgi ar rezultātu.