Būs neiespējami sameklēt to cilvēku, kurš atteiktos no gardu rollu vai suši porcijas. Mūsdienās suši receptes ir kļuvušas diezgan daudzveidīgas, ka pat tiek atrasts ēdiens katrai gaumei. Klāt pie ierastajiem suši, piem., Maki, kas ir jūras aļģu, rīsu, etiķa apvienojums, ir arī cita veida suši un rolli.Kā Piemēram, viens no populārākajiem rolliem ir Kalifornija Maki. Šie sushi tika izdomāti ne dzimtenē, bet Los Andželosā, kad sushi receptes jau sāka izplatīties pa visu pasauli. Tādējādi tika apmierināt gan rietumu suši cienītāji, gan austrumu.
Uzzini vairāk – https://www.sushibrothers.lv/blogs/susi-veidi
Kas tad ir Austrumu suši sastāvā?
Kāds var naivi uzskatīt, ka paši sushi vai rolli ir vien vārīti rīsi un jūras zivis, bet īstie japāņu virtuves pazinēji jau ir sagatvojušies sagraut šo nesaprašanu. Vēl taču ir sojas mērce, ingvers, dārzeņi un protams wasabi, un ir arī tik daudz dažādas . Klasiskie suši tiek pagatavoti no pavisam nedaudz vārītiem iegarenajiem rīsiem, kas tiek izklāti uz plānas loksnes no aļģēm. Tad uz rīsiem ievieto suši pildījumu, kurš iekļauj sevī dažādas sastāvdaļas: dārzeņi, zivis, jūras veltes. Tad tiek sataisīts plāns rullītis, tieši kuru vēlāk sagriež rollos. Shusi receptes un to garšas bāzi veido rīsu un jūras velšu kombinācija. Gadījumā, ja Jūs nolēmāt pirkt suši, labāk, lai tie tad ir dažādu veidu suši komplekti, jo tādā veidā ēdiens pārtaps par īstu ceremoniju, ļaujot pilnīgi sajust arī pašas mazākās garšas nokrāsas!
Kur paēst Rīga ideālus sushi?
Tomēr, lai būtu izvēlēta labākā sushi piegāde, jābūt izpildītiem dažiem nosacījumiem. Pirmkārt, ātrums, protams, lai, piegādājot karstos sushi, tie nedrīkst atdzist. Otrkārt, kvalitatīvi produkti, ko izmanto uz vietas. Austrumu virtuves sushi receptes pieprasa sastāvdaļas ar īsu glabāšanas periodu. Tādēļ jau ir būtiski, protams, lai restorānā izmantotu vienīgi svaigu produkciju, priekš tam, lai mazinātu saindēšanās varbūtību. Daudzveidīgi suši komplekti, kā arī visa menu būs restorāna priekšrocība. Jo daudzveidīgāka izvēle, jo vienkāršāk sameklēt ko piemērotu jebkuram cilvēkam, arī, kad nepieciešamas tada lieta, kā saldo suši receptes. Svarīga loma ir arī pildījuma produktu daudzumam. Ir vietas, kur, vēloties ekonomēt, palielina rīsa skaitu, samazinot pašu pildījumu. Tā rezultātā suši iegūst pavisam savādāku garšu. Protams, ka vērsiet vērību, vai arī ir aktīvas sushi akcijas, tas tagad jau tiek nodrošāts ļoti daudzās vietās.