GALDA KLĀŠANAS PAKALPOJUMS RĪGĀ

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr nozīmīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Lielisks galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tāpēc, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galdu klāšana pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju ir diezgan dažādi.

 

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām meklēt pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu produktu, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Banketa galda klāšana ir vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Nenoliedzami nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketa ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *