KONDITOREJU SNIEGTIE PIEDĀVĀJUMI.

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Lielisks galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tādēļ, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc pakalpojumu sniedzēju būs diezgan dažādi.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Labākais būs zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams,  piedāvājumu attiecība.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr ir nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un nopirkt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pirkuma veikšanas brīdī.

 

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Banketa galda klāšana ir vēl viens populārs sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat pieprasīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda veida banketi telpās kā arī ārpus tām, ir ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Nenoliedzami nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja rekomendācijām un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka vajadzīgs paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketa ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *