NO NELIELĀM SVINĪBĀM LĪDZ VĒRIENĪGĀM KONFERENCĒM

Galdu vai krēslu īre kādam var šķist kā Ķīnas ābece, ja nekad nav nācies saskarties ar šādu lietu, taču patiesībā nekā briesmīga te nav – mēbeļu noma 21. gadsimtā ir elementāra un atstrādāta procedūra, kas palīdz realizēt vispārdrošākos pasākumu plānus, kā arī nodrošina mēbeļu “papildspēkus”, ja gaidāms kāds īpaši grandiozs pasākums. Dizainakresli.lv piedāvā gan galdu nomu, gan krēslu nomu(tajā skaitā bāra krēsli), ko noteikti pamanīs jūsu viesi, kam ir laba gaume – dizainakresli.lv ražo liektā finiera mēbeles, kas apvieno sevī Skandināvu vienkāršību un funkcionalitāti.

Ja esat ieinteresēts galdu nomā, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja paredzēts iespaidīgs notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, kas ir liels un stabils, taču tajā pašā laikā nav smags. Ja plānojat neformālu pasākumu vai koncertu, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums varētu būt pa prātam modelis “Moriss”, kas pieejams gan melnā, gan baltā toņkārtā.

Ja galdi vairāk asociējas ar pasākumiem, kur plānota ēšana, tad krēslu noma ir aktuāla arī gadījumā, ja ēšanas vietā paredzēta apmainīšanās ar zināšanām, proti, konference. Un te nu patiesi būtu jāpadomā par konferences apmeklētāju ērtībām – ja vēlaties, lai dalībnieki konferencē paliek līdz beigām, nodrošiniet viņiem krēslus, kuros ir patīkami sēdēt!

Dizainakresli.lv piedāvā 6 veidu krēslu nomu, tāpēc te ir no kā izvēlēties. Kā īpaša priekšrocība šiem krēsliem ir gudrais dizains, kas nodrošina gan to, ka šie krēsli neko daudz nesver, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot.

Cik lielu ļaužu pūli krēslu noma ir spējīga nodrošināt? Viss, protams, ir atkarīgs no prasībām, tomēr Flow kolekcijas krēsli ir piegādājami pat 250 eksemplāros, tāpēc viss ir iespējams!

Galdu īre kāzām vai krēslu īre konferencēm nav vienīgās no mēbelēm, kas vajadzīgas, jo nereti vajadzīga arī garderobes noma vai vismaz garderobes statīvu noma. Dzīvojot mūsu platuma grādos, kur laiks mainās gana bieži un neprognozējami, būs ļoti neveikli, ja, viesiem ierodoties, nāksies secināt, ka nav kur atstāt ne mēteļus, ne lietussargus. Arī šajā jautājumā dizainakresli.lv darbinieki būs īstie cilvēki, kam prasīt padomu – viņi palīdzēs atrast optimālo risinājumu garderobes daļai, kas būs funkcionāla, bet neaizņems daudz vietas. Kopīgiem spēkiem jūsu pasākums izdosies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *