Labākās klīnikas – profesionāls atbalsts Jūsu veselībai

Mūsdienās nereti dzirdams jēdziens ”veselības pratība”, kas ir spēja gādāt par savu veselību. Lai arī veselība ir katra paša atbildība, tomēr liela nozīme ir arī medicīnas personālam. Labam medicīnas nozares speciālistam jābūt ne tikai kompetentam, bet arī apveltītam ar labām komunikācijas spējām, lai pacientiem un viņu ģimenes locekļiem sniegtu vajadzīgo atbalstu un informāciju. Iespējams uzzināt vairāk informācijas zemāk rakstā!

Uzticiet rūpes par savu veselību zinošam personālam

Ja aktuālas saņemt zinošu speciālistu konsultācijas, kā arī kompleksu skatījumu uz veselības stāvokli un ar to saistītajiem izaicinājumiem, atzinīgi novērtēta klīnika ir labākā vieta, kur tas viss ir pieejams.

Kādus pakalpojumus piedāvā ārstu prakses?

Ārstu prakses parasti sniedz daudzveidīgu pakalpojumu klāstu. Apskatiet piedāvājumu un izvēlieties sev vajadzīgo konsultāciju vai izmeklējumu!

Ginekologs un bērnu ginekologs

Praksēs parasti pieņem gan ginekologs, gan bērnu ginekologs. Pirms tam pārliecinieties, ka vizīte ir pietiekami gara, lai bez steigas izrunātu visus aktuālos tematus, saņemtu izsmeļošas atbildes. Jums var būt aktuāla arī grūtnieču aprūpe.

Ja aktuāla ultrasonogrāfija

Ārstu praksēs tiek piedāvāta arī ultrasonogrāfija (USG).

Tā, piemēram, ultrasonogrāfija krūtīm dod iespēju atklāt cistas un citus veidojumus krūtīs, savukārt ultrasonogrāfija vēdera dobumam ir metode kā izmeklēt aknas, nieres, žultspūsli , kā arī citus iekšējos orgānus, atklāt iekaisuma procesus. Ultrasonogrāfija vairogdziedzerim sniedz informāciju par vairogdziedzera lielumu un atklāj dažādus veidojumus.

Kā izvēlēties labu bērnu ārstu?

Ārstu praksēs pieņem arī pediatrs – bērnu ārsts. Ja aktuāls šis pakalpojums, pārliecinieties, ka katram pacientam tiek veltīts pietiekami daudz laika, var saņemt izsmeļošu konsultāciju, kā arī tiek veikta rūpīga medicīniskā apskate. Vajadzības gadījumā tiek nodrošināti citi izmeklējumi.

Doplerogrāfija

Klīniku pakalpojumu klāstā arī galvas doplerogrāfija, kakla doplerogrāfija un asinsvadu doplerogrāfija, kas ir svarīga dažāda veida saslimšanu diagnostikai un profilaksei. Bieži vien doplerogrāfija tiek nozīmēta kā primārā USG diagnostikas metode asinsvadu saslimšanu noteikšanai.

Gastroenterologa konsultācijas

Klīnikās pacientus konsultē arī gastroenterologs. Vajadzības gadījumā uz vietas var veikt arī USG.

Kā var palīdzēt urologs?

Zinošs urologs nodrošina konsultācijas gan vīriešiem, gan sievietēm. Plašāku informāciju par to, kādos gadījumos vajadzīga urologa konsultācija, atradīsiet klīniku mājas lapās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *