Kā spilvens saistīts ar miega kvalitāti?

Best anti-allergy and hypoallergenic pillows, tried and tested | The Independent

Kvalitatīva spilvena izvēle ir ļoti svarīgs process, jo no tā lielā mērā atkarīga miega kvalitāte. Kas jāzina izvēloties spilvenu? Par to vairāk raksta turpinājumā!

Kādēļ spilvena kvalitātei ir nozīme?

Ja spilvens ir pārāk ciets vai pārāk mīksts, var rasties diskomforts sprandā. Svarīgi izvēlēties gulēšanas paradumiem atbilstošu spilvenu. Piemēram, ja patīk gulēt uz sāniem, priekšroka jādod cietākam spilvenam. Savukārt tiem, kuri lielākoties guļ uz vēdera, piemērota opcija būs mīkstāks spilvens. Spilvens var būt par iemeslu dažādām alerģiskām reakcijām, piemēram, acu asarošanai un šķaudīšanai(spied šeit – https://spilvenunams.lv/). Jāpiebilst, ka zemas kvalitātes, neatbilstošs spilvens var sekmēt arī krākšanu. Ja Jums svarīgi uzlabot miega kvalitāti, mazināt sāpes un diskomfortu, Jums jāizvērtē iespējas, ko sniedz ergonomiskie spilveni.

Kā izvēlēties kvalitatīvu spilvenu?

Spilveni ir plašā izvēlē, tādēļ vēlams atvēlēt laiku tam, lai izdarītu atbilstošu izvēli. Izvēlei daudzpusīgi risinājumi – gan spalvu spilveni, gan dūnu spilveni, kā arī citu veidu izstrādājumi, lai katrs var izvēlēties savām vajadzībām un prasībām piemērotāko. Vēl viens svarīgs faktors ir spilvena izmērs. Izvēlei gan standarta izmēra, gan lielie spilveni. Spilvena izmērs atkarīgs no gultas izmēriem un individuālajām prasībām. Ja esat alerģisks, vēlams izvēlēties hipoalerģisku spilvenu. Tas ļaus izvairīties no alerģisko reakciju saasināšanās. Izskatot piedāvājumu, pievērsiet uzmanību apzīmējumam, ka spilvens ir draudzīgs alerģiskiem cilvēkiem. Spilveni pārdošanā visdažādākajās tirdzniecības vietās, bet labāk to iegādāties specializētā veikalā, kur pieejami kvalitatīvi spilveni un kompetentu darbinieku ieteikumi.

Kāds ir labākais spilvens bērnam?

Izvēloties spilvenu bērnam, tāpat jāpievērš uzmanība vairākiem būtiskiem faktoriem – spilvena augstumam, parametriem un materiālam. Izvērtējot bērna vecumu, individuālās prasības un gulēšanas ieradumus, iespējams piemeklēt piemērotu spilvenu. Labs miegs sākas ar atbilstoša spilvena un spilvendrānas izvēli! Šobrīd piedāvājumā liels gultasveļas sortiments, dodot iespēju izvēlēties savām prasībām un gaumei atbilstošāko. Lieliska opcija ir spilvendrāna no dabīga materiāla, piemēram, kokvilnas vai zīda. Apskatiet dažādus variantus, lai izvēlētos labāko!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *